המדיה החברתית טוענת שהיא מחברת בינינו. כל אחד יכול למצוא בה מקום אליו הוא שייך ולפגוש בה אנשים עם תחומי עניין דומים, מטרות זהות, תחביבים מקבילים או אתגרים משותפים. אבל האם באמת המדיה החברתית מעוררת בנו תחושת שייכות?
התאמת תכנים לפלטפורמות
התוכן הוא המלך הבלתי מעורער של הרשת ושל השיווק. חשוב לדעת להתאים אותו לפלטפורמות המתאימות. הכל על ההתאמה הזו, כאן.
האם המדיה החברתית פוגעת באמפתיה?
המדיה החברתית טוענת שהיא מחברת בין אנשים. האם זה באמת נכון? יצאתי לבדוק מה קרה לאמפתיה לאחרונה ומה הקשר למדיה החברתית.
מאיפה מוצאים רעיונות לתוכן?
כבר הבנו שהתוכן הוא המלך והוא זה שיקרב אלינו לקוחות וימתג אותנו. אבל על מה כותבים? הנה המקורות שלי לרעיונות.
איך המדיה החברתית משתתפת בכתיבת ההיסטוריה?
יותר ויותר אנשים צורכים חדשות במדיה החברתית. איך זה משפיע עלינו? האם החדשות שם באמת מהימנות? ואיך המדיה מעצבת ומשפיעה, ע"י החדשות של היום, על ההיסטוריה?
אי חשיבות קוסמית
נדמה לי שמצאתי את האנטי-דוט לנרקיסיזם ולאגו שמטפחת בנו המדיה החברתית. קוראים לתרופה הזו אי-חשיבות קוסמית. הביטו בשמיים ובואו לגלות איך היא יכולה לעזור לנו.
החיים בורוד
הכל באינסטגרם כל כך יפה. אז למה אנחנו מסיימים את הביקור בעולם הורוד הזה בתחושה לא טובה?
שיווק אחראי
חלק גדול (מדי) של המסרים השיווקיים משאירים את הלקוחות מבולבלים, מפוחדים ולחוצים. וזה מה שגורם להם לרכוש או להקליק. אבל זה לא חייב להיות כך. שיווק יכול לתת ללקוחות כוח, תחושה טובה, אמונה בעצמם. זה שיווק אחראי.
מדידת אפקטיביות של תוכן
האם מאמצי השיווק באמצעות תוכן שלנו מצליחים או לא? מה כדאי לשפר, ולמה? את התשובות לשאלות האלה אני לא יכולה לתת לכם, אבל המדידה דווקא כן. זה הזמן להבין למה ומה כדאי למדוד.
איך מופנמים משווקים?
כשליש עד חצי מהאוכלוסייה הם אנשים מופנמים. העולם המערבי, למרות זאת, בנוי בעיקר למוחצנים שבינינו. כך גם עולם השיווק. מה עושים המופנמים? איך הם בכל זאת יכולים לשווק?
- 1
- 2
- 3
- …
- 22
- Next Page »